مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

در سال 1364 در دیدگاه از ناحیه پشت گردن مورد اثابت ترکش قرار گرفتم و در بیمارستان منطقه بستری و معالجه شدم فقره دوم در سال 1365 در حین انجام ماموریت تعمیر خط خودرو جیپ واژگون شد که از ناحیه زیر گردن به صورت شدید مجروح شدم که به بیمارستان نیروی هوایی تهران اعزام شده و مداوا شدم اما حتی بعد از ترخیصی از خدمت هم در صدد تشکیل پرونده جانبازی بر نیامدم اما از ناراحتی اعصاب و روان بواسطه هر دو فقره مجروحیت از ناحیه گردن به بالا رنج میبردم که بعد از دکتر رفتنهای مکرر و مصرف داروهای اعصاب توسط دوستان به من توصیه شد که تریاک مصرف کنم که بواسطه تاثیر بیشتر نسبت به داروهای تجویزی خوردن تریاک را ادامه دهم که پلەهای اول اعتیاد را بنا نهاد این اعتیاد که از عوارض مجروحیت ناشی شده بود 23 سال به طول انجامید که در سال 1383 به انجمن معتادان گمنام پناه بردم و یکسال بعد در اوان پاکی به فکر تشکیل پرونده جانبازی افتادم و هنگامیکه به لشکر 58 تکاور ذوالفقار رفته و مدارک را جویا شدم هیچ مدرکی در پرونده من وجود نداشت که بعد از اسرار خود طبق دو عدد نامه ترخیص بیمارستان که خود انها را داشتم اقدام به تنظیم صورت سانحه مجروحیت کرده و به من تسلیم نمودند اما هیچگاه مدارک بالینی بیمارستانی فقره اول مجروحیت که در تعین درصد جانبازی تاثیر گذار بود را ندادند و عنوان میشد که بعد از ترخیصی شما لشکر تار و مار شده و مدارک از بین رفته است و در نهایت 10 درصد جانبازی تعلق گرفت .
که بنده به این درصد معترضم خواهشمند است راهنمایی کنید ممنون .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب بنیاد امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید