مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

سلام ما تو یه خونه دو طبقه زندگی میکنیم طبقه پایین برادر شوهر هست و بالا ما هستیم اونا چندین سال پایین بودن تقریبا 11سال و ما دو سال هست که اومدیم زندگی میکنیم برادر شوهرم به زور میخواد بیاد بالا رو بگیره میگه من پسر اولم باید من بالا بشینم قبل از ازدواج من و شوهرم خودشون دو تا برادر باهم دعوا داشتن سر این موضوع حالا تو مدت این دوسال روز خوش برا من نزاشتن همش درها رو محکم میبندن نصف شب میان خونه و کلی سر و صدا میکنن و خیلی اذیت های دیگه چند روز پیش از بس ساکت نمیشدن منم تازه بچه دار شدم اعصابم داغون شده ازشون من یه شیشه سس انداختم تو حیاطشون که ساکت بشن حالا رفتن برا من شکایت کردن که من براشون مزاحمت ایجاد میکنم و همش سر و صدا میکنم البته چند تا بد و بیراه هم بهشون گفتم که نمیدونم صدامو ضبط کردن یا نه حالا میخوام بدونم حکمی که برای من بیاد چی هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اقدام آنها را شما باید انجام میدادید که ندادید

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

توهین ساده رومعمولا جزای نقدی میدنددر صورت اثبات

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توهین وفحاشی تا 80 میلیون ریال جریمه نقدی دارد
مزاحمت همسایه وفق ماده618قانون محازات اسلامی حبس از سه ماه تا یک سال و تا (74) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.