مشاوره حقوقی رایگان - نظریه کارشناسی خط

سلام خسته نباشین
بنده اختلاف ملکی دارم و پشت قولنامه الحاقیه جدید مازاد بر مفاد نوشته شده است و دادگاه 2بار به کارشناس ارجاع داده و کارشناس یکنفره و کارشناس 3 نفره و هر دو بصورت مجزا رای موافق به من دادن و خواندگان دوباره اعتراض دادن سوالم اینه دادگاه تا کی ارجاع به کارشناسی را ادامه می دهد.

ممنونم

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. بعدش 5نفره و بعدش 7 نفره است معمولا تا 7 نفره می تواند اعتراض کند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com