مشاوره حقوقی رایگان - مابه التفاوت نظریه کارشناس خط و امضاء

باسلام و احترام خواستم خدمتتون عرض کنم بنده آپارتمانی رو 3سال قبل خریداری کردم وطرف مقابل ادعا کرده قرارداد خریدوفروش جعلی است و قاضی محترم اون رو مهروموم کرده وبه کارشناسی فرستاده و امروز ابلاغیه استحضاری برای من اومده که 400000ت بابت مابه التفاوت نظریه کارشناس واریز کنم درصورتیکه طرف مقابل درخواست کارشناس کرده خواستم بدونم آیااین ابلاغیه فقط جهت اطلاع من هست وطرف مقابل باید هزینه رو واریز کنه و یا من باید پرداخت کنم چون من قراردادم اصل هست و درخواست کارشناس از طرف مقابل بوده است. ممنون میشم جواب بدید و ضمنا خیلی از محبتتون سپاسگزارم.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هزینه کارشناسی با کسی است که درخواست میکند.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام به شعبه مربوطه مراجعه نمایید متقاضی کارشناسی میبایست هزینه کارشناسی را پرداخت نماید مگر اینکه انجام کارشناسی به دستور دادگاه صورت گرفته باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هزینه کارشناسی بنا بر نظر دادگاه باشد با خواهان ویا درخواست کننده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با یلام هزینه کارشناسی را دادگاه تعیین می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه کارشناسی با درخواست کننده است .