مشاوره حقوقی رایگان - جلب به دادرسی

سلام دادگاه دو کیفری اعتراضم نسبت به قرار منع تعقیب متهم را رد کرده و رای قطعی تلقی میشه در حالیکه در رای و قرار صادره در خصوص سایر متمهان اظهار نظر نشده آیا میتونم درخواست جلب رسیدگی بدم با استناد به نقص رسیدگی و عدم کفایت تحقیقات و مفتوح بودن پرونده؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام در این خصوص چنانچه دعوا قابل تفکیک باشد و راجع تمام موضوعات تصمیم گرفته نشده باشد امکان طرح شکایت مجدد دارید و چنانچه دلیل جدیدی دارید امکان طرح مجدد دعوا نسبت به همان شخص را برای یک بار دیگر خواهید داشت.