مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه از ارث

با سلام. یک باب منزل مسکونی قولنامه از پدرمان به وراث رسیده که هنوز تقسیم نشده خانم برادر من مهریه خود را از سهم الارث برادرم مطالبه کرده. آیا با توجه به قولنامه بودن منزل میتواند حکم توقیف بگیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام خیر برای توقیف اموال غیرمنقول حتما می بایست پلاک ثبتی ارایه شود و بصورت رسمی بنام شخص باشد

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بله میتواند سهم برادرتان را حتی اگر سند عادی باشد توقیف و دستور موقت مبنی بر منع خرید و فروش سهمش را از دادگاه بخواهد اما دردفتر ثبت اسناد واملاک این توقیف قید نمیشود