مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از ارث

با سلام و احترام به شما عزیزان...
از طرفی پدر من چند سال پیش فوت نمودن، واموال منقول و غیر منقول آن دست نخورده است و فقط انحصار وراثت آن را انجام داده ایم،وحالا برای مالیات بر ارث وآزاد سازی حساب سپرده متوفی می‌خواهیم اقدام کنیم، ازطرف دیگر زوجه بنده حدود یکسال قبل مهریه خود را اجرا گذاشته، آیا می‌تواند از مقدار پول درحساب پدرم ممانعت به وجود آورد و از آن مهریه خود را برداشت کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به مقدار سهم شما می تواند توقیف کند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بله به میزان سهم الارث شما
موفق باشید .

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام، مهریه همسرتان،از سهم الارث شما قابل مطالبه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون سهم الارث زوج از ماترک پدری از بابت ‌مهریه قابل توقیف است