مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت کد رهگیری برای آزمون حقوقی

سلام و وقت بخیر
پدر بنده سابقه 24 ماه حضور به عنوان سرباز (ارتش) جبهه رو دارا می باشد،که با توجه به بند2 ماده 68 قانون خدمات کشوری سه چهارم آن داوطلبانه محسوب می شود که بنده میتونم از اون به عنوان سهمیه استفاده کنم. سوال اینجاست همون کد رهگیری 12 رقمی که سایت آجا در اختیار قرار میده کافی هست یا خیر؟ و باید حضوری به سوله آبی ارتش بریم و درخواست نامه گانه بدیم؟ آیا برایسایت سنجش همون کد 12 رقمی کفایت میکنه؟
منمون میشم راهنمایی کنین.سپاس

پاسخ ها :

نحوه دریافت کد رهگیری برای آزمون حقوقی