مشاوره حقوقی رایگان - ندادن نفقه

سلام. در جلسه شورای حل اختلاف بنده اعلام نمودم که نفقه همسرم را پرداخت نمایم. ایشان هم شکایت نفقه نموده بود و هم ترک انفاق. خداروشکر منع تعقیب ترک انفاق برای من صادر شده و من هم بی گناه شناخته شدم. حالا می خوام بدونم که اگر رای ترک انفاق رو برای پرونده نفقه ببرم می تونم دیگر نفقه رو پرداخت ننمایم.
باتشکر

پاسخ ها :

محمدرضا نجفی

جناب آقای محمدرضا نجفی :

باسلام
منع تعقیب صادره در ترک انفاق با مطالبه نفقه گذشته ارتباط آنچنانی ندارد ولیکن بی تاثیر هم نمی باشد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،خیر.در صورت تمکین زن و داشتن شرایط برای شما از جمله محل سکونت و وسایل شما موظف به پرداخت نفقه هستید.مگر اینکه همسرتان حاضر به بازگشت به زندگی نباشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر ارتباطی ندارد، پرداخت نکنید ایندفعه به ترک انفاق و حبس محکوم می شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر خیر نفقه زوجه باید توسط زوج پرداخت بشود . در جرم ترک انفاق ، به علت عدم سو نیت زوج ، زوج
تبرئه شده است ولی در هر حال ، زوج باید نفقه را بپردازد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صدور قرار منع تعقیب صرفا جنبه کیفری جرم را از شما مبرا کرده واز حیث جنبه حقوقی باید نفقه را پرداخت نمایید

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
خیر
عدم احراز سوءنیت در استنکاف از پرداخت نفقه نافی تکلیف شما در پرداخت نفقه در صورت تمکین همسرتان نمیباشد و الزام ب پرداخت نفقه ب قوت خود باقیست مگر اینکه عدم تمکین همسرتان را اثبات نمایید .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
رسیدگی در ترک انفاق از حیث کیفری است که منافاتی با پرداخت نفقه حقوقی ندارد به عبارت دیگر با تمکین زوجه و یا عدم تمکین قانونی وی زوج مکلف به پرداخت نفقه می باشد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

صرفااگرعدم تمکین زوجه رااثبات کنید نیازی به پرداخت نفقه نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر زوجه تمکین دارد باید نفقه اش پرداخت شود