مشاوره حقوقی رایگان - گواهی رشد

باسلام من دو دختر با تاریخ تولد 87/6و88/10 دارم آیا به دخترانم گواهی رشد میدهند که خود تصمیم بگیرد که با من زندگی کند یا پدرش؟ خیلی خیلی از راهنماییهای شما سپاسگذارم چون همسرم می خواهد طلاقم دهد و همین موضوع باعث نگرانی من شده است با تشکر

پاسخ ها :

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

با سلام دختران شما احتیاجی به حکم رشد ندارن و با توجه به اینکه سنشون بالای 9 سال تمام هست بالغ هستند و خودشون میتونن تصمیم بگیرن با کی زندگی کنند.رشد صرفا ناظر به امور مالی هست