مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ی خروج از کشور و انجام کارهای رسمی با حکم رشد ممکن است؟

سلام دختر 16 ساله ای هستم می خواستم بدونم اگر حکم رشد بگیرم میتونم در آینده بدون اجازه ی یک مرد و مستقل کار های رسمی از جمله خروج از کشور یا انجام عمل جراحی رو انجام بدم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله ولی برای خروج از کشور اجازه پدر یا همسر شرط است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام دختر بالای 18 سال اخذ پاسپورت و حتی خروج از کشور نیاز به اجازه ولی ندارد.
مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون ، حکم رشد ، برای انجام امور مالی است
دختر 16 ساله ، برای اخذ پاسپورت و خروج از کشور ، نیاز به اجازه ولی قهری دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر چنین امکانی وجود ندارد
از طریق اداره گذرنامه موضوع را پیگیری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام زیر 18 سال نیاز به اذن پدر می باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با 18 سال تمام و در صورت تجرد نیاز به اذن کسی جهت خروج از کشور ندارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام عمل جراحی مشکلی ندارد ولی برای خروج از کشور اذن پدر یا شوهر لازم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اخذ حکم رشد می‌توانید نسبت به خروج از کشور اقدام کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مطابق مفهوم ماده 18 از قانون گذرنامه و اصل اباحه افراد بالای 18 سال مجرد و رشید جهت دریافت گذرنامه نیاز به رضایت ولی ندارندصبرکنید تا 18سال تمام شوید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حکم رشد برای انجام امور مالی می‌باشد و برای امور غیر مالی از جمله خروج از کشور اخذ پاسپورت می‌توانید از دادستانی مجوز دریافت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون ، دختر 16 ساله مجرد برای خروج از کشور نیاز به اذن ولی دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر یاباید اجازه ولی باشد یا اجازه دادگاه را بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکراری است و برای پنجمین بار به نمایش گذاشته شده است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر حکم رشد صرفا در خصوص امور مالی است و مواردی که عنوان نموده اید نیازمند اذن می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دختر زیر 18 سال حتماً نیاز به رضایت پدر دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بر این اساس تنها راه خروج از کشور برای دختران زیر 18 سالی مجرد، اجازه کتبی پدر و دریافت گواهی از دادگاه است. دادگاه نیز پس از تصمیمگیری در این زمینه اجازه خروج را صادر میکند. در غیر این صورت اجازه خروج از کشور را ندارند. این قوانین در مورد دختران بالای 18 سال متفاوت است و این افراد منعی برای خروج از کشور ندارند

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام وقت بخیر
درصورت ازدواج این گواهی تاثیری ندارد و همچنان برای خروج از کشور باید از همسر اجازه بگیرید البته میتوانید قبل از عقد این شرط را به نفع خود قید کنید.
برای عمل جراحی نیز نیازی به اجازه ندارید

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام
دختر مجرد که بالای 18سال داشته نیازی به اجازه ی ولی ندارد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام تا 18 سالگی نیاز به اجازه پدر جهت خروج از کشور وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم رشد ، برای انجام امور مالی است زیر 18 سال نیاز به اذن پدر می باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام با حکم رشد می‌توان عمل جراحی انجام داد ولی خروج از کشور منوط به اجازه ولی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بله، با داشتن حکم رشد، شما به عنوان یک نفر بالغ و مستقل در نظر گرفته می‌شوید و می‌توانید بدون اجازه والدین خود کارهای رسمی از جمله خروج از کشور یا انجام عمل جراحی را انجام دهید. البته لازم است با قوانین و مقررات جاری در کشور هماهنگی لازم را داشته باشید.

موفق باشید