مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه ماه حرام

1 ساییدگی حارصه خلف شانه راست، خلف شانه چی، سمت چپ کمر ، ناحیه میانی کمر، خلف قفسه صدری سمت چپ، خلف گردن که ارش آنها جمعا به میزان سه ونیم درصد (3/5٪) از دیه کامل تعيين میگردد
2 ساییدگی حارصه ناحيه فوقانی بازوی راست
3-خراشیدگی حارصه بند انتهایی و بند میانی انگشت سوم دست راست
4-کبودی خلف شانه راست، پهلوی راست، بند ابتدایی انگشت دوم دست راست، دو عدد ران چپ
5-خراشیدگی حارصه سمت راست شکم ارش آن به میزان نیم درصد (0/5٪) از دیه کامل تعیین میگردد
6-خراشیدگی حارصه خلف سر
7-کبودی و تورم سمت راست و چپ سر که آرش آنها جمعا به میزان یک و چهار درصد (1/4 ٪) از دیه کامل تعیین میگردد.
8-بریدگی دامنه وسط سرکه در تاریخ 1400/5/30
به بیمارستان مراجعه کرده است. ضایعات یک تا هفت اثر اصابت جسم سخت و ضایعه بند هشتم اثر اصابت جسم برنده حادث شده است.

پاسخ ها :

محاسبه دیه ماه حرام دیه در ماه حرام دیه