مشاوره حقوقی رایگان - قاضی دیه ماه حرام را حساب نکرده

باسلام خدمت وکلای عزیز..خانم بنده 19/3/1402دراثرتصادف فوت شدن وماه حرام بوده وقاضی دیه ماه حرام راحساب نکرده وازبیمه ایران نامه گرفتم وتحویل شعبه دادم تارسیدگی بشه شعبه فرستادتجدیدنظرو40روزبعد 18/11/1402جواب دادن که مانمیتونیم روی رای قاضی رای دوباره بدیم ومن باید دادخواست دوباره بدم به همون شعبه110کیفری تارسیدگی بشه.ممنون میشم راهنمایی بفرماییدچکارکنم خیلی زمان طولانی شده.باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فوت در ماه حرام یوده دیه تغلیظ میشود

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر تصادف و فوت هر دو در ماه حرام بوده باید حساب بشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید طرف بیست روز درخواست اصلاح رای می دادید الان باید دادخواست مطالبه وجه بابت مابه التفاوت بدهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان اعمال ماده 477 و همچنین اعاده دادرسی خواهید داشت .