مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه

حذف ماده ٣٧ و قيد مواد ٨٣ و ٨٦درمورد اعتراض نسبت به حكم دادگاه كه به رعايت اصل ٣٧ پرداخت ده ميليون ريال جزاي نقدي و يك ميليون ريال جزاي نقدي معادل ارزش عرفي مشروب به ميزان پنج برابر و ده ضربه شلاق تعزيري محكوم كرده يعني چي؟

پاسخ ها :

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

با سلام
در سوال طرح شده متاسفانه مشخص تیست مواد قانونی اشاره شده مربوط به کدام قانون می باشد لذا جهت ارایه پاسخ دقیق متن رای را به صورت دقیق تایپ فرمایید

یک وکیل

سلام " چیستان است یا سوال حقوقی !!!؟

یک وکیل

با سلام یعنی یک میلیون تومان به حساب صندوق دادگستری واریز می کنید و به این واریزی مجازات نقدی همان جزای نقدی می گویند یعنی یکی از مجازات های شما پول است که بابت جرم باید بپردازید،منظور از ارزش عرفی مشروب میزان مشروبات الکلی است که از شما کشف شده و احتمالا آن چند سی سی ارزشش 20 هزار تومان بوده که پنج برابر می شود و مجازات شما صد هزار تومان شده است و همچنین شلاق تعزیری هم همان شلاق خوردن عادی منظور است. در خصوص اصل 37 قانون اساسی هم منظور تبرئه شدن شما از جرم دیگری به غیر از حمل مشروب الکلی است که از آن اتهام خلاص شده اید.منظور از ماده 86 این است که به جای حبس به شما مجازات نقدی داده اند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
اصل حکم و یا تصویر ان باید مشاهده شود
در هر حال در صورت نیاز به مشاوره بیشتر شما می توانید
با یکی از همکاران محترم دادراه و یا شماره تماس ذیل بین ساعات 18 الی 20 تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید

یک وکیل

سلام. همکار محرتم خانم جرجانی پاسخ کامل را فرمودند لذا از اطاله کلام خودداری می نمایم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکارم سرکار خانم جرجانی پاسخ کامل را فرمودند که نظر حقیر نیز همین است.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
همکار محترم سرکار خانم جرجانی پاسخ را بطور کامل بیان داشته اند