مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط

سلام خسته نباشید من به شوهرم خیانت کردم دعوامون شد الان میگه میخام خطو پرینت بگیرم باید شکایت کنه؟ چند وقت طول میکشه؟ اگه خطو بسوزونم پیامکا پاک میشه ؟ متن پیامکها میاد در پرینت ؟ باید چیکار کنم یه راه حلی بگین لطفا؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
با شکایت همسرتان تمام تماس ها و پیامها و متن نیز استعلام می شود و سوزاندن سیم کارت باعث پاک شدن نمی شود و تا 6 ماه

مجتبي  زارع

مجتبي زارع :

استان :

سلام.متاسفانه ایشون میتونه شکایت کنه.متن پیامک (اس ام اس)مشخص نمیشه.اگه تو وات سپ پیام داشته باشید قابل ریکاوری هست.حتی اگه خطو بسوزونید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.