مشاوره حقوقی رایگان - پرینت خط توسط شوهر

سلام من یه سیمکارت دارم که به اسم شوهرمه میخواد پرینت در بیاره میتونه تمام پیام ها و تماس های منو ببینه??

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله سه ماه گذشته را می تواند پرینت بگیرد
که تعداد مکالمات و پیامک های شما با شماره های مه در ارتباط بودید اعلام می شود.
برای پرینت محتوای پیام نیاز به دستور قضایی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صرفا ورودی و خروجی تماس ها به ایشان از طریق اپراتور داده میشود و در مورد محتوای پیامک ها نیازمند دستور مقام قضایی است

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام تماس ها امکانپذیر است . پیام ها هم با دستور قضایی امکان پذیره

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

قبلا پاسخ داده شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
پرينت تماس ها بله
متن پيامك با دستور قضايي

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط شماره های خروجی

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

متن را نمی تواند ولی تماس و پیامک بدون متن را می تواند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان اخذ پرینت از پیام ها و تماس های ورودی وجود نخواهد داشت مگر با ارائه دلیل و دستور مقام قضایی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پیامها قابل دریافت نیست جز با حکم قضایی ولیکن شمارها تا سه ماه قابل دریافت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ورودی و خروجی تماس ها به ایشان از طریق اپراتور داده میشود و در مورد محتوای پیامک ها نیازمند دستور مقام قضایی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بله امکان‌پذیر است البته متن پیام ها با دستور قضایی صادر میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه مالک خط شوهر است بنابراین امکان دارد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی صرفاپرینت تماس ها و پیامک ها (ساعات، تاریخ، شماره تماس و مدت تماس) قابل دریافت از طریق دفاتر می باشد