مشاوره حقوقی رایگان - رسمی شدن

با سلام پدرم 7 ماه بسیج داوطلبانه سال 61 و 62 جبهه بودن و من از اذر 99 در شرکت تعاونی مصرف کارکنان گمرک به صورت قراردادی مشغول به کارم، مدارک پدرم امروز تکمیل شد، چون پروندش یخورده مشکل داشت، در صورتی که شرکت مدارک ها رو 2 ماه پیش درخواست کرده بود تا بفرسته گمرک ایران، دیروز زنگ زدم به شرکت گفت که ما دیگه نمیتونیم مدارکاتو بفرستیم، خودتون ببرید گمرک، فردا باید خودم مدارکامو ببرم من از تایباد خراسان رضوی باید برم تهران ایا به منم تعلق میگیره، ممنون میشم اگه یخورده راهنماییم کنید، مچکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اینکه نوع استخدام شما قراردادی است اگر منظورتان قراردادی مدت معین وتمام وقت هستید وقراردادتون تمدید شده ودر حال حاصر مشعول بکار هستید بله مشمول تبدیل وضعیت هستید ولیکن پدرتان باید حداقل شش ماه سابقه حضور داوطلبانه در مناطق عملیاتی وجنگی را داشته باشد