مشاوره حقوقی رایگان - دوران عقد

با سلام حدود 2 سال و 4 ماه عقد کردم اما 6 ماه پیش با خانومم به مشکل برخوردیم ( خانوم باکره هستن یا همون دوشیزه ) و مهریه و نفقه رو به اجرا گذاشتن ، چطور میتونم ناشزش کنم؟؟ چرا باید همه چی به ضرر مرد تو دوران عقد باشه من قصدم زندگی بوده گناه من چیه الان طبق شنیده ها باید تا هر وقت کامل مهریه ندم خانومم میتونه سر زندگی نیاد؟؟؟ چه قانونیه کدوم خدا این مهریه و نفقه رو حلال میکنه به این جور زنا ؟؟؟؟؟ همینه کاری میکنن با این قوانین که آمار ازدواج پایین میاد جوونا میترسن و تشکیل زندگی نمیدن خواهشا خواهشا خواهشا توی رویه ها یه تجدید نظری بکنین منو امثال من چه گناهی کردیم آخه بخدا قسم که تعداد امثال من کم نیست توی جامعه ، از وکلای عزیز خواهشمندم رسیدگی جدی کنین به این موضوع سپاسگذارم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
کاربر گرامی وضع کننده قوانین وکلا نیستند
زوجه باکره می تواند از حق حبس خود استفاده نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در دوران عقد و قبل از شروع زندگی مشترک ، اگر زوجه باکره باشد ، زوجه میتواند به حق حبس
استناد نماید و زوج
نمی تواند زوجه را الزام به تمکین نمایید پس زوجه ناشزه محسوب نمیشود
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

گناه شما اینه که قبل از اگاهی از قوانین و قبل از اخذ مشاوره از وکلا سند نکاحیه را مثل هزاران نفر زوج ناآگاه دیگر امضا میکنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه قوانین خشک وبی روح عاقبتی جز این نداشته ونخواهد داشت مگر انکه مقنن در اصلاح قوانین تجدیدنظر نماید