مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از راهور

سلام
یه سوال داشتن خدمتتون
پارسال من یه خودرو خریدم تعویض پلاک و سند انتقال دادم
الان میخوام خودرو را بفروشم میگن خودرو تصادف داشته و دو تیکه هست و نه فروش هست و نه قابل شماره گذاری طرف مقابل هم زیر بار نمیرود میگه ماشین سالم بوده
ایا میشه از پلیس راهور شکایت کرد به خاطر بازدید و متوجه نشدن دو تیکه بودن خودرو

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر بتوانید اثبات نمایید که در زمان معامله خودرو معیوب بوده وشما هیچگونه علم واطلاعی نداشته ایید میتوانید فسخ معامله وابطال سند رسمی واسترداد ثمن معامله وخسارات وارده را بنمایید در غیر اینصورت خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
شما از هر شخصی که متحمل ضرر شدید می توانید شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اثبات این موضوع و کوتاهی مامور راهور سخت است