مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام و عرض ادب من نامم خدیجه هست اسمم را مادر بزرگم انتخاب کرده ولی از ابتدا مادر و خانواده به نام سانای صدا میکنند. الان هم در بیرون مشکل پیش میاد. یک بار هم درخواست دادم رد کردند که نام مذهبی هست. راهکار چی هست لطفا راهنمایی فرمائید. متشکرم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق دادگاه الزام ثبت احوال را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام تغییر نام های مذهبی به سختی پذیرفته میشود و شما میتوانید
درخواست خود را به دادگاه مطرح نمایید

علی آهار

علی آهار :

استان :

سلام ،همون خدیحه می مونید ،عوض نمیشه

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
امکان تغییر نام وجود دارد. موارد زیادی دیده شده که اسامی مذهبی را اشخاص تغییر دادند. اخیرا از طریق ثبت احوال با تکمیل فرم درخواست تغییر نام بدهید در صورت انجام درست روند کار میتوانید امید به تغییر نام داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
بنده دو پرونده با همین نام داشتم که انجام شده اگر از طریق دادگاه نبوده می توانید تماس بگیرید راهنماییتان کنم

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، در این‌موارد قضات معمولا سلیقه ای عمل میکنند و مواردی هم تغییر نام های مذهبی با موفقیت انجام شده .
در صورت نیاز به وکیل تماس بگیرید .

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر از طریق دادگاه دادخواست تغییر نام اقدام کنید البته باید اثبات کنید در صورت نیاز به مشاوره در خدمت هستم تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید نسبت به رای ثبت احوال اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان تغییر با این شرایط وجود ندارد

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید وکیل بگیرید
تا
دادخواست به دادکاه حقوقی بدهند
من پرونده های متعددی داشتم که نام زهرا و فاطمه را عوض کردم
09173108154 تلفن بزنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دادگاه اقدام نمایید هرچند موفقیت 100در 100 نیست اما بعید هم نمی باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دادگاه الزام ثبت احوال را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.