مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ وکالت گذشته

سلام من قبلا ماشین داشتم که منتظر بودم تعویض پلاک بشه بعدش من برم پلاکم بگیرم که بخاطر تعطیلی ها انجام نشده و مهلت من یک روزه گذشته و هر کاری میکنم نمیتونم نوبت بگیرم چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق راهور واداره شماره گذاری پیکیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با توجه به اتمام
مدت وکالت ، شما باید دوباره وکالت بگیرید تا بتوانید تعویض پلاک انجام بدهید

علی آهار

علی آهار :

استان :

سلام ،اگه مجددا وکالت نداد از طریق دادگاه ،الزام به تنظیم سند

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

با سلام
از انجایی که موعد وکالت به اتمام رسیده در صورت همکاری طرف مقبل وکالت دیگری اخذ شود و در صورت عدم همکاری وی از دادگاه باید الزام به تنظیم سند و فک پلاک را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب
با توجه به اتمام مدت وکالت ، شما باید دوباره وکالت بگیرید تا بتوانید تعویض پلاک انجام بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
روزهای تعطیل جزء موعد محسوب نمیشه و اگر مدت قرارداد تمام شده باشد میتوانید مجدد وکالت بگیرید یا دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
باید وکالت جدید بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مجدد وکالت اخذ نمایید در صورت عدم همکاری الزام تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.