مشاوره حقوقی رایگان - گذشتن تاریخ وکالت خودرو

سلام اسفند 401 خودرو تیبا از نمایشگاه خریداری کردم به غیر از 35 ملیون الباقی نقدا پرداخت شد 35 ملیون طی یک چک 2 هفته ای با سودش پرداخت شد بعد از دو هفته سند و وکالت فروش و تعویض پلاک رو گرفتم تاریخ انقضا وکالت 28 _12 بود طی این دوهفته مانده بدلایلی نشد تعویض پلاک برم با نمایشگاه تماس گرفتم سند گرفتن از من که بفرستن اصفهان تا دوباره وکالت بگیرن 5 ملیون دوباره گرفتن بالای دو ماه هستش نه وکالت گرفتن نه سندو به من میدن من فقط یه کپی از وکالتی که به من داده بودن رو دارم نمایشگاه مبایعه نامه به من نداده میگه وقتی سند و وکالت رو بهت دادیم احتیاجی به مبایعه نامه نیست باید چیکار کنم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای طرح دعوی باید مبایعه نامه داشته باشید.
اگر مبایعه نامه نداشته باشید به ناچار باید دادخواست اثبات معامله و الزام به تعویض پلاک بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید تا مبایعه‌نامه را اخذ نمایید

و سپس دادخواست الزام به فک پلاک و الزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید و