مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب همسر

سلام وقتتون بخیر ببخشید یه سوال من همسرم دادخواست تقسیط دادن بابت طلاجات پرونده رفت شورای حل اختلاف اونجا رای صادر شد و درخواست تقسیطش رد شد 20روز وقت اعتراض گذاشتن و پرونده برای تجدید نظر رفت شعبه سوم حقوقی اونجا هم رای صادر شد و بازم رد شد و رای قطعی اعلام شد ولی متاسفانه بازم پرداختش نکرد من حکم جلبش رو گرفتم ولی آزادش کردن میخواستم ببینم چجوری شده آزاد شده مگه امکان داره آزاد بشه؟ بعد تو سامانه نوشته پرونده دارای بازداشتی است یعنی چه ؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

چنین امکانی ندارع مگر اموالی معرفی کرده باشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.