مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت نامه بلاعزل

باسلام
یک باب منزل مسکن مهر را وکالتی فروختم و وکالت دادم پس از پرداخت اقساط و فک رهن اجازه فروش و انتقال سند به هرشخص را داشته باشد حال ایشان خانه را فروخته و وکالت را نیز به خریدار داده. فسخ آن چگونه است؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

وکالتنامه رسمی در صورتیکه غیر قابل عزل باشد تحت شرایطی صرفا از طریق ابطال وکالتنامه در قالب دادخواست و دعوای مستقل قابل طرح است

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام وکیل شما مورد وکالت را برخلاف توافقات انجام شده منتقل کرده است ،باید بیعنامه با تمام جزییات مشاهد بشود تا بتوان تشخیص داد شما چه دعوی باید مطرح کنید ،بهتر است مراجعه حضوری به وکیل درمحل زندگی تان داشته باشید