مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

پدر من در سال 60 مغازه سرقفلی خریداری کرده اند با شغل شیشه بری اتومبیل در داخل قولنامه ذکر شده که امکان حق تغییر شغل و حق اجاره و فروش نداریم اگر هم ساخته شود نصف متراژ ملک جدید را برای ما دوباره با همین شرایط تمدید میکنند. لازم به ذکر هست که صاحب اصلی ملک در پشت املاک مستاجران آنجا زمین بزرگ چند هکتاری با گودبرداری دارند 20 سال است که گفته میشود اینجا پاساژ بزرگی ساخته خواهد شد. 7سال پیش پدر من بخاطر کهولت سن و سنگینی کار با شیشه دیگر در مغازه فعالیتی نداشتند. من تنها فرزند و وارث ایشان میباشم. 3سال پیش ما شکایتی کردیم که از مالک اصلی ملک که اجازه دهند تا ما این مغازه را اجاره و یا برای فروش بگذاریم. بعد از گذشتن یک جلسه دادگاه اعلام کرد که صاحب ملک، این مغازه را برای مشارکت در ساخت گذاشته است و شما اصلا نمیتوانید کاری انجام دهید و مشارکت با شرکت های بیمه و بانکی بزرگ است. اگر میخواهید باید دیگر شرکا را پیدا کنید و از انها شکایت انجام دهید.
من الان پدرم 2سال فوت شده و نیاز مالی دارم به این مغازه چکار باید بکنم؟ از کجا اقدام بکنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول انحصار وراثت کنید بعد با داشتن اسناد و بررسی انها اقدام کنید برای طرح دعوای حقوقی