مشاوره حقوقی رایگان - انتقال منافع سرقفلی

باسلام و عرض ادب. سرقفلی مغازه با حق واگذاری به غیر را سه سال پیش خریداری نمودم حالامیخواهم سر قفلی را به کس دیگری واگذار نمایم ولی مالکین راضی نیستند. آیا میتوانم در دفتر خانه با برگه انتقال منافع سرقفلی را واگذار نمایم. تبعات ندارد؟ ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورتی که طبق سند سرقفلی حق انتقال به غیر از شما سلب نشده باشد می توانید انتقال دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر حق واگذاری داشته باشید بله می توانید انتقال دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر حق واگذاری داشته باشید می توانید انتقال دهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یا باید حق مالکانه پرداخت کنید و با مالک‌به توافق برسید یا از طریق دادگاه برای تجویز انتقال منافع اقدام کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

نیار به بررسی دقیق قرارداد سرقفلی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در قرارداد سرقغلی ، اجازه انتقال به غیر را داشته باشید ابتدا اظهارنامه برای مالک ارسال نمایید و بعد میتوانید سرقفلی را انتقال بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تمامی شرایط را در دفترخانه قید کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حق واگذاری داشته باشید می توانید انتقال دهید.و مالکین نمی‌توانند مانع شوند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله می توانید مگر اینکه در قرارداد حق انتقال سلب شده باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حق واگذاری در قرارداد پیش بینی شده ایرادی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق دفترخانه اسناد رسمی پیگیری کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که مطابق قرارداد شما اجازه انتقال به غیر داشته باشید نیاز به جلب رضایت مالک ندارید و در صورتی که حق انتقال به غیر ندارید به هیچ عنوان این کار را انجام ندهید چرا که مطابق قانون و مطابق قرارداد موجب سقوط تمام حق سرقفلی شما خواهد بود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر چنین اجازه ای به شما در قرارداد نداده اند باید دادخواست تجویز انتقال منافع به دادگاه مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر حق واگذاری داشته باشید می توانید انتقال دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر در قرارداد به صراحت از سوی مالک ملک شرط شده و اجازه دارید، مطابق متن قرار داد می توانید سرقفلی را واگذار نمایید .در غیر این صورت اجازه ندارید و تخلف است . لطفاً، حتماًمتن قرار داد را به یک وکیل نشان دهید تا مطالعه و راهنمایی لازم را بنماید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مفاد قرارداد سرقفلی شما دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

قراردادهای سرقفلی بسته به اینکه این حق از چه زمانی برای مستاجر ایجاد شده است دارای دو قانون متفاوت هستند قانون موجر و مستاجر سال 56 و قانون سال 76 بستگی به مفاد قرارداد شما دارد در صورت کلی اگر حق واگذاری به غیر در قرارداد از شما سلب نشده باشد میتوانید بدون اجازه مالک نیز آن را منتقل نمایید مگر آنکه قانون حاکم بر قرارداد شما قانون سال 56 باشد در این صورت قطعاً نیاز به اجازه مالک یا مالکین دارید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر حق واگذاری داشته باشید می توانید انتقال دهید.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام در صورتی که در قرارداد منع نشده باشید امکان آن وجود دارد ورضایت مالکین شرط نیست.