مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند انتقال اجرایی

باسلام
بنده مالک ملک مشاعی 1.5دانگ از6دانگ هستم.
به علت اینکه شریکم که مالک 4.5 دانگ هست ملک را تصرف کرده بود و مانع از ورود من میشد دادخواست خلع ید در سال96 دادم که قاضی گفتن که بایددرخواست فروش بدهم که بنده به اشتباه درخواست فروش 1.5دانگ را دادم که قاضی گفتن به علت اینکه ملک مشاع است باید درخواست فروش 6دانگ رابدهم بنده بعد از اینکه دربرج 10سال97 از اداره ثبت اسناد حکم عدم قابلیت افراز را گرفتم و داداخواست فروش را دادم قاضی تماس گرفتن و گفتن که به شعبه مربوطه بروم و بعد به من گفتن که تمام 6دانگ از طریق انتقال اجرایی سند در دفترخانه به شریکم منتقل شده است
و بعد از پیگیری بنده از اداره ثبت متوجه شدم که شریکم درسال 95 دادخواست فروش کرده و در آبان ماه سال97 تمام 6دانگ را از طریق مزایده بنام خود زده این درحالی بوده که بنده کاملا بی خبر بوده ام و قیمت زمین 750میلیون بوده درحالیکه شریک بنده ملک را به قیمت 350 میلیون خریده...
آیا بنده میتوانم که واخواهی کنم؟ درخواست ابطال سند انتقال اجرایی بگیرم؟ لطفاراهنمایی کنید.