مشاوره حقوقی رایگان - جرم خواندن صیغه طلاق از جانب یک روحانی بدون اذن شوهر

با سلام...اگر زوجه بدون مراجعه به محاکم قضائی و بدون هیچگونه وکالت نامه ای از شوهر، صرفا به یک روحانی مراجعه کند و پس از اصرار، آن روحانی صیغه طلاق را بدون اذن و حتی اطلاع شوهر جاری کند، جرم آن روحانی در خواندن چنین طلاق غیرشرعی چیست؟ (ازدواج، دائم، رسمی و قانونی است و اسم زوجه همچنان در شناسنامه زوج است و چنین طلاق مسخره ای هیچ جا ثبت نشده)
علی الظاهر، جرم بودن این عمل روحانی محرز است؛ اما در شکایت دقیقا بنا به چه موارد قانونی میتوان از او در دادسرای ویژه شکایت کرد و جرم آن روحانی دقیقا ذیل چه عنوان و ماده قانونی قابل پیگرد است؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دادسرا و دادگاه ویژه روحانیت از محاکم اختصاصی و تابع شرایط خاص جرم و مجازات و ایین دادرسی خاص است