مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست بازپسگیری نیمی از مهریه

با سلام خدمت وکلای عزیز
بنده با خانمی دو سال پیش عقد کردیم و بنا به اختلافاتی که داشتیم به صورت توافقی چند روز پیش از هم جدا شدیم خانم باکره بوده اند و حکم طلاق نیز به صورت باکره بوده است.
مهریه 200 سکه بود به عهده بنده و 30‌مثقال طلا به عهده پدر بنده بوده که به صورت کامل پدرم پرداخت نموده و مدارک رسمی و ثبتی هم دارد بنده نیز توافقی مبلغی داده ام و مهریه را به صورت کامل ایشان در دفترخانه ابرا نموده است.
حالا پدر بنده قصد شکایت باز پس گیری نیمی از مهریه دارد چون کامل کامل داده است‌‌دارد ایا امکانش هست؟
امکان شکایت همزمان تامین خوسته نیز وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
توافق شما ملاک خواهد بود اگر توافقتان بر این بوده که پدرتان تمام مهریه بر ذمه خود را پرداخت نماید خیر نمیتوانید چنین دادخواستی ارائه نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

باسلام به توافق شما بستگي دارد كه چه چيزي را ابرا كرده است آيا شامل موردي كه بر عهده پدرتان بوده هم ميشود يا خير
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥