مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور کارت بانکی

با سلام. بنده کارگر شرکتی خصوصی هستم جدیدا حقوق ها را از طریق بانک ... واریز میکنند. شرکت خودش حساب افتتاح کرده و حقوق مرداد را واریز کرده ولی بانک به خاطر 3قسط 600 تومانی عقب افتاده وام ازدواج برایم کارت صادر نمیکند و میگوید باید تمام اقساط تا امروز صفر شود. چه کنم ؟ اگر مشکل نداشتم قسطم عقب نمی افتاد. مستاجرم باید اجاره بدم نتونستم. الان چگونه امرار معاش کنم حتی پول یک عدد نان ندارم. لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است که به محل کار خود اعلام نمایید که از ماه آینده حقوق شما را به حساب واریز ننماید