مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق بدون اعمال پرداخت قسط

سلام.وقت بخیر
بنده وام ازدواج خودم و خانمم را با نامه کسر از حقوقی که از آموزش پرورش به بانک دادم بصورت خودکار پرداخت میکردم.
و تمام ماه ها از حقوق بنده تا الان کسر میشد ولی بعد متوجه شدم با اینکه از حقوقم کسر میشد ولی دو ماه (یعنی دو قسط ) 3 و برج 5 همین سال در سامانه اعمال نشده که من قسط رو پرداخت کردم.
چند بار هم به بانک مراجعه کردم ، میگن بررسی میشه ، و جواب درستی به من نمیدهند.

چجوری و از چه طریقی ازشون شکایت کنم . چون پول از حقوقم کسر شده ولی اعمالش نکردن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب واحد حقوقی اداره تان مراجعه و ی نسخه از کسر از حقوق خود را مربوط به ان ماهها بخواهید و با آن پیگیری را آغاز کنید جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید