مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک توسط خریدار

سلام و عرض ادب. بنده دو عدد اتومبیل یکی در سال 96 یکی 98 به صورت وکالتی در محضر فروخته و تسویه نموده ام بعد از این مدت هنوز خریداران از تعویض پلاک امتناع نموده اند و وکالت آنها باطل شده و هر چی تماس میگیرم جوابی دریافت نکرده ام فقط پارسال تیر ماه حکم قضایی توقیف هر دو رو از راهنمایی رانندگی گرفتم و یه جورایی به من خسارت مالی و روحی وارد نموده اند و تا الان هم هیچ کدام گیر نیوفتاده اند که به پارکینگ انتقال پیدا کنند لطفا راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف پلاک خودرو را به طرفیت خریدار مطرح نمایید