مشاوره حقوقی رایگان - گروگان گیری یا آدم ربایی

با سلام من حدود یک سال پیش میخواستم از مرز بازرگان ترکیه برم که با یه نفر اهل بازرگان آشنا شدم من بعد از مدتی که ترکیه بودم به علت پایان اقامت دیپورت شدم و از مرز بازرگان وارد ایران شدم چون موقع ورود هیچ پول و چیزی نداشتم با این فرد که یک سال قبل آشنا شده بودم حرف زدم و مرا با خودروی خود به منزلش برد و بعد از گذشت چندین روز به من گفت اگر آشنا یا دوستی در ترکیه دارم وسایل جا مانده خودم در ترکیه را به یکی از دوستای این فرد که میخواست از ترکیه وارد ایران شود تحویل بدهد و با خود بیاورد و من اینکارو کردم اما بعد از اینکه وسایل من را آورد تحویل نداد و طلب 60 میلیون تومان کرد و گفت این پول رو بده تا وسایل را بدهم و مرا 2 ماه به همین شکل در پارکینگ خانه اش نگه داشت و اینکه در این مدت این فرد به همراه 3 نفر دیگر از دوستانش شماره حساب می آوردند و از من میخواستند پول را از یه حساب هک کنم و به کارت دیگری بزنم و در آخر من از خانه این فرد خارج شدم و وسایل هام را هم نداد و مستقیم رفتم کلانتری از ایشان شکایت کردم به جرم آدم ربایی یا گروگان گیری و با توجه به این که این فرد قاچاق مواد مخدر به ترکیه میکند و منم شاهد این ماجرا بودم و دیدم و این فرد وجهه بدی هم در این شهر دارد آیا میتوانم در دادگاه به حق خود برسم و این فرد را محکوم کنم یه نفر شاهد داشته باشم در دادگاه کافی هست و یا متن پیامک هاش رو میشه در دادگاه استفاده کرد و من در اظهارات اولیه گفتم این فرد مرا به زور نگه داشته بود در خانه اش و فرار کردم از خانه اش لطفا مرا راهنمایی کنید حق خود را از این فرد بگیرم ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تعیین جرم با دادستان است ولی وقوع جرم را باید اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام و ادب
جهت سوالات طولانی برای اینکه بتوانید مشاوره بهتری داشتید باشید پیشنهاد میکنم تماس بگیرید.