مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن نام

سلام اسم پسر9 ماهه ی من ماهان هست میخام اول اسمش محمد بذارم بشه محمد ماهان امکانش هست ؟ و اینکه تو توضیحات شناسنامه مینویسن؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام بله امکانش هست و باید دادخواست از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله به اداره ثبت احوال مراجعه فرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما درخواست خود را به اداره ثبت مطرح نمایید و در صورت رد درخواست ، میتوانید در دادگاه در خواست خود را مطرح نمایید