مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پیشوند به نام

اسم دختر من صنم هستش میخوام تغییرش بدم به ماه صنم ایا امکان تغییر هستش .لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای تغییر نام شما باید دلیل داشته باشید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان تحت شرایطی وجود دارد پیشنهاد می شود جهت اخذ اطلاعات تکمیلی مشاوره تلفنی داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر ماه صنم وجود داشته باشد می توانید
ابتدا ثبت احوال و سپس دادگاه

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بله.به ثبت احوال مراجعه درصورتی که انجام نشد دادخواست باخواسته تغییرنام به دادکاه بدهید