مشاوره حقوقی رایگان - ارث

من هرچه در مورد رسیدن ارث به دو زن متوفی خواندم این بود که یک هشتم به خانمی که بچه داره و یک چهارم به خانمی که از همسرش بچه ندارد. من متوجه یک شانزدهم برای دوهمسر نشدم. ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام.بر پایه ماده 942 قانون مدنی محاسبه ارث در صورت فوت مردی که دارای تعدد زوجات است اگر فرزند نداشته باشند یک چهارم و در صورت داشتن فرزند یک هشتم ترکه که تعلق به زوجه دارد بین همه آنان به طور مساوی تقسیم می‌شود.