مشاوره حقوقی رایگان - سهم هزینه تعمیر درب پارکینگ برای واحدی که پارکینگ ندارد

با سلام. بنده ساکن یک ساختمان 4 طبقه هستم که 3 واحد پارکینگ دارد و واحد بنده فاقد پارکینگ است. درب پارکینگ خراب شده و موتور آن را تعویض نموده اند. با توجه به اینکه واحد اینجانب فاقد پارکینگ است آیا باید سهم مساوی با دیگر واحدها بابت تعویض موتور درب بپردازم؟
لازم به ذکر است بنده ریموت درب را دارم ولی با توجه به عدم داشتن جای پارک خودرو وارد یا خارج نمیکنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. با توجه به اینکه هزینه مشاعات به نسبت سهم هر مالک است ، از آنجائیکه شما سهمی در پارکینگ ندارید لازم نیست هزینه ای بپردازید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،با توجه به اینکه درب پارکینگ جز ساختمان هست و به تبع آن جز هزینه های ساختمان محسوب میشود موظف به پرداخت هستند کلیه ساکنین.

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
با توجه به اینکه ریموت درب در اختیار شما می باشد، هرچند استفاده نکرده یا نمیکنید، نشانه ای بر شراکت شما در هزینه ها می باشد مگر اینکه با سایر ساکنین در اینخصوص توافقی خلاف این موضوع کرده باشید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درب پارکینگ جز مشاعات مخسوب میگردد وکلیه مالکین در ان سهیم هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. درب پارکینگ جز مشاعات محسوب میشود و هزینه آن بر عهده
تمام مالکان به نسبت مساحت اختصاصی است