مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام، ببخشید من یه ماشین میخوام بخرم فروشنده تمام مدارک ماشین رو داره ولی کارت ماشین رو میگه گم کرده و دیگه دنبالش نرفته، الان من میتونم ماشین رو بخرم برا تعویض پلاک به مشکل نمیخورم؟
خرید این ماشین مشکلی نداره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
برای تعویض پلاک به کارت خودرو نیاز دارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای تعویض پلاک به مشکل می‌خورید زيرا داشتن و ارائه کارت ماشین برای تعویض پلاک ضروری است

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،برای تعویض پلاک به کارت ماشین احتیاج دارید.

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
از فروشنده بخواهيد تا در اسرع وقت جهت اخذ کارت المثنی به مرکز تعویض پلاک مراجعه نماید تا بعداً به مشکلی برخورد نکنید.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

سلام از مدارک مورد نیاز جهت تعویض پلاک البته تجربی شخصی دارم ، در مراجعه و اعلام مفقودی کارت خودرو جهت بررسی کارشناسی ارجاع شد و نهایتا تعویض پلاک انجام گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با احراز هویت وکارشناسی خودرو ومطابقت ان با برگ سبز خودرو تعویض انجام خواهد شد

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
ماشین بدون کارت دزدی شمرده خواهد شد