مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه کاری عقدنامه با حق توکیل به غیر ولو کرارا

با وکالتنامه فوق از دختر و دامادم که هندی است در سال 91 شرایط ضمن عقد حضانت فرزندان و ادامه تحصیل و انتخاب محل سکونت را نوشتم
حالا می خواهم حق طلاق را اضافه کنم
در حالیکه امضا و هر اصلاح نامه و متمم و الحاقیه و هر اقدام و عملی که برای به ثبت رسانیدن ازدواج موکل لازم باشد از ابتدا تا انتها بهیچ عنوان نیازی به حضور و اجازه امضا مجدد موکل نباشد برای دونفر در وکالتنامه ثبت شده
محل سکونت آنها هند می باشد حدود 8 سال
خیلی سپاسگزارم

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام خواسته شما واضح نیست شما بدون حضور موکل چگونه میخواهید حق طلاق را اضافه کنید ، اگرحضور دارند وکالت درطلاق را نیز بگیرید حتی جداگانه ،طلاق گرفتن حق نیست شما وکالت درمراجعه به دادگاه صالح و درخواست گواهی عدم امکان سازش یا طلاق میتوانید بگیرید