مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه از همسر صیغه ای

چطوری ادعا کنم؟ پول را به حسابش ریخته ام و فیش بانکی دارد. آیا این کافی است؟ در ضمن آیا میتوانم ممنوع الخروج کنم ایشان را چون هنوز صیغه نامه دوسال دیگر مدت دارد. ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مانع از خروج ایشون نمیتونید بشید اما رسیدهای پرداختی شما کافی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فیش بانکی را ضمیمه دادخواست مطالبه وجه کنید در عقد موقت نمیتوان مانع خروج همسر شد