مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در نزاع دست جمعی منجر به قتل و ورود به عنف

با سلام. سه سال پیش در یک خانه باغ اتفاق افتاده من به همراه سه نفر دیگه بودم. قاتل متواری. من از ترس وارد حیاط شدم الانم فقط نماینده دادستان و صاحب ملک شاکی هستن با توجه به اینکه ساعت ده شب اتفاق افتاده و دوستام قمه دستش بوده ولی من یک چوب کوچک که توی باغ بود برداشتم حکم منم مثل اونا میدن اونا مجرد بودن ولی من متاهل. 7 سال قبل از این اتفاق یه سابقه نزاع جمعی داشتم که یه هفته زندان بودم رضایت دادن خواستم بدونم تاثیر گذار هست واسه حکم ؟ آیا میشه تعلیق گرفت ؟ ممنون میشم اگه راهنمای کنید

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

مجازات قتل عمد 3 تا
15 سال حبس بعد از
گذشت شاکی است
تعین مجازات یا تعلیق
با نظر دادگاه است