مشاوره حقوقی رایگان - داوری در طلاق

با عرض سلام من داور معرفی کردم و خانمم از دادگاه معرفی کرده ولی بدون آنکه از من سوالی یا مشاوره ای شود امروز به داور بنده داور خانمم زنگ زده گفته زود بیا دادگاه من از دادگاه خوانواده زنگ میزنم داور من رفته انجا یک کاغی نوشته بود به داور من گفته اینو امضا کن بده قاضی دستور بده این هم گفته این چیه گفته توافق نکردن داور بنده ‌این طوری میدونه که ایشان رئیس دفتر هستن باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه واحد داوری محاکم دادگاه خانواده صرفا در جهت رفع مسولیت خود چنین اقدامی انجام میدهند ولیکن قابل پیگیری است