مشاوره حقوقی رایگان - داوری در طلاق

با سلام . طلاق به درخواسته زوجه و نظرات داور نیز داده شده است .روال قانونی مراحل طلاق بعد از داوری چگونه است؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام
کاربر گرامی دادگاه در صورت صلاحدید جلسه رسیدگی مجدد تعیین و یا مطابق نظر داوران و محتویات پرونده اقدام به صدور رای می نماید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورتی که داور رأی به عدم سازش صادر کند ، پرونده روال قانونی خود را در دادرسی ادامه میدهد و مدت زمان آن جهت صدور رأی عدم سازش قابل پیش بینی نیست .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

داور باید از بین متاهلین سن بالا انتخاب شود ولی رویه اینطور است که داخل مجتمع های قضایی داور وجود دارد و به آنها مراجعه میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از داوری پرونده در وقت مقرر تشکیل جلسه میشود و نهایتا بعد از ارسال گواهی عدم بارداری، رای به صدور گواهی عدم سازش میشود و نهایتا اجرای صیغه طلاق

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باقی روند دادرسی طی می شود و گواهی عدم امکان سازش صادر می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای صدور حکم طلاق به دادگاه خانواده مراجعه خواهید کرد و سپس به دفترخانه برای اجرای صیغه طلاق ارجاع خواهید شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده روال قانونی خود را در دادرسی ادامه میدهد نهایتا بعد از ارسال گواهی عدم بارداری، رای به صدور گواهی عدم سازش میشود