مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب پدر یا مادر

با تشکر از استادان محترم در مورد اینکه دختران 9 ساله خودشان تصمیم میگیرند با چه کسی زندگی کنند همسر بنده طی 3 ماه گذشته اجازه هیچ گونه ارتباطی حتی تلفنی را با دخترانم نداده است و با توجه به اینکه ساکن شهرستان دیگری میباشند و امکان رفت و آمد سخت میباشد و اینکه دختران 9 ساله کودک مطلق میباشند و تحت تعلیم هرکسی میتوانند هر چیزی بگویند. شرایط انتخاب توسط فرزندانم به چه صورت میباشد؟

پاسخ ها :

محمد عبداله زاده خانقاه

جناب آقای محمد عبداله زاده خانقاه :

حضانت اطفال بعد از هفت سال به تشخیص دادکاه به عهده پدر یا مادر است (در صورت عدم توافق) اما در مورد حق ملاقات طرفی که حضانت بر عهده اوست نمی تواند مانع ملاقات طفل شود

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

به استناد قانون دختر9ساله وپسر14 ساله تصمیم با خودش می باشد

یک وکیل

سلام " قبلا به این سوال در جای دیگری بطور مستدل پاسخ داده شده و سوال تکراری است . با این حال عرض می کنم دختر با اتمام 9 سال قمری و پسر با اتمام 15 سال قمری که سن بلوغ است از حضانت والدین خود خارج می گردند .

یک وکیل

همانطور که همکاران فرمودند دختر در سن 9 سال تمام قمری از حضانت پدر و مادر خود خارج می شود و متاسفانه در تهران دادخواست ملاقات بعد از سن 9 سال در مورد دختران و 15 سال در مورد پسران ثبت نمی گردد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید در دادگاه خانواد طرح دعوی به منظور ملاقات با فرزندان نمایید
در هر حال برای مشاوره بیشتر می توانید با همکارا ن دادراه و یا اینجانب با شمار ذیل تماس حاصل نمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید
با تشکر
بین ساعات 18 الی 20

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- شما می توانید دادخواست ملاقات فرزند+دستور موقت به دادگاه تقدیم کنید. 2- حضانت با پدر است مگر عدم صلاحیت ایشان ثابت شود.یاالله

یک وکیل

سلام" دختر یا پسری که با رسیدن به سن بلوغ شرعی از حضانت خارج می گردد بالطبع وصف طفل بودن شان هم از حیث نگاهداری و حضانت زائل می گردد و مآلاً حق ملاقاتشان هم منتفی است چونکه اختیارشان با خودشان است که با هر یک از والدین یا شخص موجه دیگری زندگی نمایند . پس نتیجه می گیریم در مورد طفل و صغیر حق ملاقات فرع بر حضانت است مگر در مورد مجنون که همچنان حق ملاقات برای والدین با وجود رسیدن مجنون به سن بلوغ شرعی باقیست .

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام.کاربر گرامی حضانت فرزند مشترک تا 7 سالگی با مادر و بعد از آن(تا سن بلوغ)با پدر خواهد بود در موضوع شما دختر 9 ساله قانونا به سن بلوغ رسیده و تصمیم برای انتخاب با خود وی می باشد لیکن در زمان حضانت هر یک از ابوینی که حضانت ندارد میتواند در زمانهای مقرر فرزند خود را ملاقات کند و منع آن جرم تلقی شده و ایجاد کننده مانع ملاقات، الزام به رفع آن میشود.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
جواب همکار محترم جناب گنجی از هر حیث کامل بوده و نیاز به توضیحات اضافه نمیباشد

یک وکیل

با سلام به سوال شما قبلا پاسخ داده ایم،در ابتدا دستور موقت برای ملاقات فرزندان بگیرید.