مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام همسر من حکم طلاق گرفته و یک دختر 14 ساله دارم که می خواهد با من مادر زندکی کند در حکم طلاق آمده راجع به حقوق مالی زوجه دختر 14 ساله از حضانت خارج می خواستم ببینم به چه معناست البته دخترم بارها به پدرش گفته که می خواهد با من زندگی کند الان در این حکم حضانت‌ به پدرش می رسد یا خیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر 14 ساله از سن حضانت خارج شده و خودش می تواند تصمیم بگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خود دختر میتواند تصمیم بگیرد که با کدام یک از والدین زندگی نماید