مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه از طرف خانم در دوران عقد

سلام وقت بخیر
من وهمسرم حدود 6 ماه به عقد هم در اومدیم روز بله برون صحبت هایی که شد قرار بر این بود که مهریه 14 تا سکه و 6دانگ اپارتمانی که سندش به نام مادرم هست به صورت 3 دانگ به نام من و 3 دانگ به نام خانمم بعد ازدواج زده بشه و در سند ازدواجمون فقط 14 تا سکه ثبت شده حال خانمم دادخواست داده بابت 3 دانگ اون خانه و مادرمم میگه شرط من برای ادامه زندگی بوده و الان از اون هبه ای که میخواستم بکنم پشیمون شدم و اینکه داخل برگه بله برون که با امضا چند تا شاهدمیباشد نه اسمی از هبه برده شده و نه زمان تنظیم سند مشخص شده میخواستم بدونم الان تکلیف دادخواست به چه صورت

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر عنوان کنید ابتدا بوده بعدا ان چه در سند بوده توافق گردیده و تعهدی در ان مورد نبوده وزوجه فقط مهریه در سند را میتواند بگیرد