مشاوره حقوقی رایگان - ارائه دادخواست

سلام
من و همسرم فقط یک آپارتمان داریم که آن را به دلیل تحصیل و سکونت در خارج از کشور اجاره داده ایم. سال گذشته با توجه به مصوبه کرونا قرارداد اجاره را تمدید کردیم ولی امسال به ملک خود نیاز داریم و مستاجر حاضر به تخلیه نیست. آیا برای ارائه دادخواست وکلای قانونی ما با داشتن وکالت نامه می توانند اقدام کنند یا حتما باید وکیل رسمی دادگستری برایمان اقدام کند؟

پاسخ ها :

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
مالک شخصا میتواند اقدام کند اما وکیل قانونی تنها با انعقاد قرارداد با وکیل دادگستری می‌تواند پیگیر حقوق مالک باشد و شخصا نمیتواند در مراجع قضایی یا شبه قضایی طرح دعوا یا دفاع کند.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

وکلای کاری شما نمیتوانند در دادگاه حضور پیدا کنند و فقط میتوانند برای شما وکیل بگیرند