مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه و خسارت

سلام
آیا بایستی دادخواست تخلیه مستاجر و دریافت خسارات وارده به ساختمان توسط ایشان در یک درخواست داده شود یا هر کدام را جداگانه شکایت دهم و کلا به چه صورت توسط دادگاه پیگیری میشود؟

پاسخ ها :

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

در یک دادخواست داده می شود که دادگاه بصورت توامان رسیدگی خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید همزمان دادخواست توامان دهید تا رسیدگی توامان شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید همزمان دادخواست توامان دهید تا رسیدگی توامان شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب ابتدا باید مشکل ماجرا مستاجر حل شود و بعد از آن اگر ابتدایی دادخواست جداگانه دهید سوال خود را در عناوین دیگری مطرح کردید بزرگوار