مشاوره حقوقی رایگان - تغییر وضعیت از شرکتی به قراردادی

باسلام بنده از برج 6سال قبل 1399 در معاونت درمان علوم پزشکی البرز به صورت شرکتی در تاسیسات معاونت درمان زیر نظر سازمان علوم پزشکی مشغول بکار هستم و قرارداد من با پیمانکار مربوطه تا پایان همین برج یعنی شهریور1400 می باشد شاید پیمانکار شرکت جدید قرارداد ببندد و اصلا خودش نیرو بیاورد و بنده را بیرون کند پدرم دو سال در جهبه بوده و ایثارگری میتواند بگیرد ایا من مشمول تغییر وضعیت هستم باید چکار کنم؟ چندبار به دانشکده علوم پزشکی رفتم و پرسیدم که تفره میرن و میگن قانون نیامده و درست جواب نمیدن چکار کنم و چجوری اقدام کنم اگر شامل بنده میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول بابات کارت ایثارش را بگیرد بعد ببرد از آن سازمان که ایثار گرفته نامه بدهند به علوم پزشکی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع را از اداره مربوطه پیگیری نمایید