مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اموزش پرورش شهرستان محل سکونت نیاز به راهنمایی در م

بسم تعالی
اینجانب از سال تحصیلی 92/93 تا سال تحصیلی99/400 با هماهنگی واحد حقوقی مدیریت آموزش پرورش شهرستانی بصورت نیرو ازاد برای انجام کارهای خدماتی و نگهبانی قرارداد بستن و حالا بعد از ده سال چکار کنم که زحمت این چند سال به باد نرود و نامه استخدامی بگیرم یا در اولویت استخدامی باشم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در خواست برای مدیر کل بنویس بعد وزیر اموزش وپرورش

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما حقوقی نیست به اداره مربوطه مراجعه کنید